SMARTBOARD

Smartbords mest kjente produkt er SMART Board interaktiv tavle som finnes i møterom og klasserom hos kunder i privat og offentlig sektor.
Lærere og pedagoger over hele verden benytter SMART produkter som har revolusjonert måten det undervises og læres på. SMART Board er i dag installert i over 37.000 norske klasserom (april 2014) og stadig flere pedagoger opplever at SMARTs løsninger fører til økt motivasjon, engasjement og læringsutbytte.

SMART tilbyr den mest komplette klasseromsløsningen bestående av ekstremt brukervennlig programvare, maskinvare og innholdsressurser for undervisning. SMARTs løsninger for utdanning inneholder alt du trenger for å skape ekstraordinære øyeblikk i undervisningen.

SMART Technologies er verdens ledende produsent av interaktive tavler. Selskapet introduserte verdens første interaktive tavle allerede i 1991 og er fortsatt den desiderte markedsleder.

Siden starten hvor det bare ble produsert og solgt interaktive tavler har det stadig kommet andre interaktive produkter som interaktive skjermer, interaktive talerstoler, programvare for konferanse, og en komplett serie av interaktiv læringsprogramvare m.m.

Mer enn 1,8 millioner SMART Board interaktive tavler blir brukt av flere enn 30 millioner mennesker i klasserom og kontorer over hele verden, og SMART-produktene finnes i flere enn 175 land over hele verden.

Les mer om SMARTBOARD her: www.smartboard.no / www.smartskole.no

SMART logo_wTagline_horizontagfgl_right

windows_8_en_10_compatible_logo