SMART tilbyr den mest komplette klasseromsløsningen bestående av ekstremt brukervennlig programvare, maskinvare og innholdsressurser for undervisning. SMARTs løsninger for utdanning inneholder alt du trenger for å skape ekstraordinære øyeblikk i undervisningen.

SMART Technologies er verdens ledende produsent av interaktive tavler. Selskapet introduserte verdens første interaktive tavle allerede i 1991 og er fortsatt den desiderte markedsleder.

Siden starten hvor det bare ble produsert og solgt interaktive tavler har det stadig kommet andre interaktive produkter som interaktive skjermer, interaktive talerstoler, programvare for konferanse, og en komplett serie av interaktiv læringsprogramvare m.m.

Mer enn 1,8 millioner SMART Board interaktive tavler blir brukt av flere enn 30 millioner mennesker i klasserom og kontorer over hele verden, og SMART-produktene finnes i flere enn 175 land over hele verden.

Vi bruker cookies for å samle statistikk om hvordan du bruker responsmedia.no. Denne informasjonen bruker vi til å forbedre, videreutvikle og tilpasse nettsidene våre.